Werkwijze

Floddertje Fashion is begonnen als een winkel in tweedehands kinder – en damesmerkkleding (sinds 1996).
Elke dag wordt er veel “nieuwe” leuke, eigentijdse, gedragen merkkleding ingebracht. 

Ik verkoop:

schoenen (dames tot 42 mannen tot 46) tassen, riemen en uiteraard kleding

Kinderen: maat 50-176,

Dames: maat 34-46

Jongens: XS-XL (als je dit wilt inbrengen denk aan hippe kleding wat een 16-25 jarige aan zou doen 😉

ik zie graag: hippe (merk) kleding van goede kwaliteit! geen merken zoals zeeman, wibra, shein, primark. tenzij de kaartjes er nog aan zitten. als je thuis al twijfelt over een kleding stuk dan neem ik het hoogst waarschijnlijk ook niet aan;) lever in zoals je het zelf graag zou willen kopen!

Omdat er veel mensen bij mij komen inbrengen moet ik kritisch naar de kleding kijken! Dan heeft iedereen een eerlijke verkoop kans. de kleding moet gewassen ingeleverd worden. Ik neem geen kleding met vlekken, gaten, gepilt of dieren haren aan.

Ingebrachte kleding wordt zo snel mogelijk geprijsd, ingehangen en verkocht. Ik bepaal de prijzen. Wanneer jou kleding verkocht is krijg je daar zelf nog 50% voor! uitbetalen doen wij alleen via de bank.

Als je komt inbrengen krijg je ook een account van mij waar jou kleding op komt te staan, Je kan daar de prijzen etc zien. Nadat ik de kleding ingevoerd heb hangt  het ongeveer 6-10 weken, De laatste 2 weken daarvan gaat het in de uitverkoop voor 50% als de kleding dan nog niet verkocht is brengen wij het naar het goede doel. Als je de kleding terug wilt mag je het er zelf uitkomen zoeken voor een bepaalde tijd.

(Bij diefstal of zoekraking kan ik geen vergoeding geven)

Je kan inleveren tijdens mijn openingstijden. Als je meer dan 2 bigshoppers wilt inleveren graag even van te voren bellen of ik genoeg plek heb! 

Download  de Algemene voorwaarden Floddertje Fashion 2022 voor de spelregels van  inbreng en verkoop van Floddertje Fashion