Routebeschrijving

Vanaf de A-73: neem de afslag Beuningen. Volg richting Beuningen. U nadert een rotonde, met rechts daarvan MacDonalds. Deze rotonde rechtdoor oversteken (lange rechte weg) tot de volgende rotonde met daaraan gelegen een Shell tankstation. Ook deze rotonde rechtdoor oversteken. Aan het einde van de weg is een derde rotonde. Op deze rotonde slaat u rechtsaf (eerste afslag). De eerstvolgende ovale rotonde (Café de Vrijboom) steekt u rechtdoor over. Net voorbij de kerk van Beuningen neemt u de eerste straat rechts en vervolgens de eerste straat links. Dit is de Klaproosstraat, waar u ons vindt links naast het makelaarskantoor. Uw auto kunt u parkeren op het parkeerpleintje aan de overkant of op de vele lege plaatsen aan de Schoolstraat.

Vanaf Ewijk: rijdt u over de van Heemstraweg en gaat bij de rotonde rechtdoor. De eerstvolgende ovale rotonde (Café de Vrijboom) steekt u rechtdoor over. Net voorbij de kerk van Beuningen neemt u de eerste straat rechts en vervolgens de eerste straat links. Dit is de Klaproosstraat, waar u ons vindt links naast het makelaarskantoor. Uw auto kunt u parkeren op het parkeerpleintje aan de overkant of op de vele lege plaatsen aan de Schoolstraat.

Vanaf Nijmegen: rijdt u over de van Heemstraweg en net vóór de kerk van Beuningen neemt u de eerste straat links en vervolgens weer de eerste straat links. Dit is de Klaproosstraat, waar u ons vindt links naast het makelaarskantoor. Uw auto kunt u parkeren op het parkeerpleintje aan de overkant of op de vele lege plaatsen aan de Schoolstraat.

Openbaar vervoer: buslijn 85 (vanuit Nijmegen en vanuit Druten): stap uit bij halte Kerk Beuningen. U steekt de straat over, waar u een parkeerpleintje met daaraan o.a. de Huismakelaar vindt. Floddertje Fashion is gelegen links naast de Huismakelaar.