Over mijn Floddertje

Mijn naam is Marie-Thérèse Vermeulen-Raat. In 1980 heb ik mijn VWO-diploma gehaald in Helmond, waarna ik in Nijmegen ben gaan studeren. Na een half jaar wist ik dat een academische studie niets voor mij was en heb ik na twee jaar de Schoevers Europese Secretaresseopleiding voltooid. Vervolgens heb ik vijf jaar bij Royal Haskoning gewerkt, maar ben daar gestopt na de geboorte van mijn oudste dochter, in 1988.

In mei 1996 ben ik als moeder van 3 jonge kinderen begonnen met een winkeltje in tweedehands kindermerkkleding in onze garage. In een ruimte van 3 bij 4 meter startte ik mijn winkel. Internet was toen nog ver weg; met derdehands rekken, gekocht via via, zelf veel adverteren in diverse krantjes en hard werken begon Floddertje te groeien.

Vier jaar na de start moest wegens ruimtegebrek de, tot dan toe daar gestalde, Volkswagen Kever de ruimte verlaten. Floddertje bleef maar groeien en na tien jaar bleek zelfs de hele garage te klein. Intussen begon ik ook met inbreng en verkoop van damesmerkkleding, die buiten onder de overkapping een plaatsje vond.

Met de komst van Marktplaats veranderde er veel. Het taboe op tweedehands verdween. Ondanks, maar ook dankzij, Marktplaats bleef Floddertje succesvol.

Tot mijn grote opluchting vond ik in september 2012 een prachtig nieuw onderkomen voor Floddertje in Beuningen. Met veel ruimte, licht en goede beveiliging, kunnen we hier heerlijk verder Flodderen.
Op 8 januari 2013 ging Floddertje 2.0 van start.

Graag tot ziens!